Naturistencamping
Abtswoudse Hoeve

 

"Een oase van rust in de Randstad"

 
 
 

Onze prachtige rustige en gezellige naturistencamping Abtswoudse Hoeve heeft voor seizoen 2024 nog een beperkt aantal seizoenplaatsen te huur. Bent u geïnteresseerd om het komende seizoen bij ons te komen kamperen en wilt u weten wat onze voorwaarden en prijzen zijn, stuur dan een mailtje naar ofni.[antispam].@navah.nl en u krijgt heel snel antwoord op al uw vragen. Via dit mail adres kunt u natuurlijk ook reserveren maar dit geldt niet voor seizoen plekken. In principe loopt het seizoen van 1 april tot en met 30 september, maar u zult merken dat we zeer flexibel zijn.

nfn2024

Om op onze camping te kunnen verblijven is een lidmaatschap van een naturistenvereniging, NFN/INF per verblijvende gast verplicht.

 

 

Waarom ?

cropped-logo-2

“EEN UNIEKE GROENE NATURISTISCHE OASE IN DE RANDSTAD, MET OP FIETSAFSTAND EEN KEUR AAN BEZIENSWAARDIGHEDEN EN ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD.”

EIGEN ZWEMWATER

Het terrein van ca. 15 hectare ligt aan eigen zwemvijver met een strandje. De vijver wordt op natuurlijke wijze gezuiverd en behoort tot het schoonste water in de regio. Er ligt een vlonder in het water, supboards en waterfietsen. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken en u kunt ontspannen.

 

RUIME PLAATSEN

Het is een groen en open terrein dat veel privacy biedt. Zowel de passanten als de seizoenplaatsen zijn ruim opgezet, circa 100 m2 voorzien van 10 ampere stroomaansluiting. Op veel velden zijn honden welkom. Uw auto kunt u gratis veilig parkeren op meerdere parkeerplaatsen op ons afgesloten terrein.

DAGRECREATIE

Lekker dagje er tussenuit? Ook als dagrecreant bent u van harte welkom. Er is, naast de specifieke plaatsen voor tenten en campers, een specifiek gedeelte gereserveerd voor dagrecreatie. Dagrecreatie is alleen mogelijk als u lid bent van onze vereniging. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@navah.nl

 

VEEL TE DOEN

Zowel op de camping als in de directe omgeving zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Van dierentuin, musea tot pretparken. Zo is er altijd, ook op een regenachtige dag, wat leuks te ondernemen. Kijk verder op deze website voor de activiteiten op de camping en in de directe omgeving.

 

Laatste Nieuws

 
 

Contactgegevens

 

 Gevestigd aan:

Rotterdamseweg 213-215
2629 HE Delft

 

 Telefoon:

Mobiel: +31 6 2028 7393

Neem contact op